Verkkosivusto vapaiden toimitilojen esittelyyn

Colliers tarjoaa Suomen parhaimmat toimitilat ja kiinteistöjohtamisen palvelut. Toteutimme Colliersille toimitilat-sivuston, jossa esitellään vapaana olevia toimitiloja ympäri Suomen.

Vapaiden toimitilojen markkinointi tapahtui aikaisemmin colliers.fi -sivustolla. Erillinen sivusto haluttiin rakentaa, koska sivustolta toivottiin parempaa käytettävyyttä ja mahdollisuutta sujuvaan sisältöjen hallinnointiin erilaisia markkinointitoimenpiteitä varten.

Mitä me teimme?

  • Konseptisuunnittelu
  • Visuaalinen- ja käyttöliittymäsuunnittelu
  • Tekninen toteutus WordPress-alustalle
  • Salesforce-integraatio
  • Sivuston tekninen ylläpito ja palvelinratkaisu

Pääroolissa toimitilat

Sivuston pääroolia näyttelevät toimitilat. Käyttäjille on rakennettu helposti kuljettava polku toimitilojen hakuun ja yhteydenottoon. Toimitilojen hakutoiminnolla voi hakea toimitilaa liiketoiminnan tarpeiden ja sijainnin mukaan.

Toimitilahaku

Yksittäisen toimitilan esittelysivun taustalla on rakennuksen ulkokuva. Suurikokoinen kuva toimii samalla sivun kuvituksena. Tämän lisäksi sivulla on yhteydenottokanavat välittäjään, tilan perustiedot, kartta, kuvagalleria, pohjapiirrokset ja mahdollinen 3D-esittely.

Yksittäisen toimitilan sivu

WordPress ♥ Salesforce

Sivuston julkaisualustana toimii WordPress. Asiakkaan aikaisempi kokemus WordPressista, WordPressin käyttäjäystävällisyys ja toive pitää projektin laajuus maltillisena, olivat syitä valintaan. Toimitilat-sivustoa varten on räätälöity Colliersin ilmeen mukainen mobiili- ja tablettiystävällinen teema. Teema muodostaa sivuston käyttöliittymän, visuaalisen ilmeen ja osan toiminnallisuuksista.

Sivustolla esiteltävien toimitilojen hallinnointi tapahtuu Salesforcen kautta. Tätä varten rakensimme integraation, jonka avulla tiedot ja kuvat toimitiloista haetaan sivustolle.