Verkkosivusto purkutoimialan markkinajohtajalle

Lotus Demolition on vielä kohtuullisen uusi brändi Suomessa. Se syntyi Delete Demolitionin myydessään purkuliiketoiminnan pohjoismaiselle perheyritykselle Lotus Maskin & Transport Ab:lle. Deletestä irtautumisen yhteydessä Lotukselle suunniteltiin ja toteutettiin uusi verkkosivusto.

Kuinka me autoimme?

  • Sivuston konsepti- ja rakennesuunnittelu
  • Visuaalinen- ja käyttöliittymäsuunnittelu
  • Tekninen toteutus WordPress-julkaisualustalle
  • Sales Force-integraatiot
  • Hakukoneoptimointi
  • Hakusanamainonta
  • Sivuston tekninen ylläpito
  • Analytiikan konfiguroinnit
  • Data Studio-näkymät

Sivusto yrityksen toiminnan esittelyyn ja liidienhankintaan

Sivusto esittelee kattavasti yrityksen palveluvalikoiman, referenssit, yhteystiedot ja muita toimintaan sidoksissa olevia arvoja ja innovaatioita. Sivustosta löytyy kieliversioinnit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Integroituna Sales Forceen

Osa sivuston sisällöistä tuodaan Sales Forcesta. Sivuston tuottamat liidit taas viedään Sales Forceen jatkokäsittelyä varten. Integraatiot on toteutettu Sales Forcen API-rajapintaa hyödyntäen.

Lotus Purkubotti
Lotus purkubotti

Purkubotti liidienhankintaan

Halusimme rakentaa käyttäjäystävällisen yhteydenottokanavan osana sivuston käyttökokemusta. Päädyimme ratkaisuun, jossa räätälöimme ”yhteydenottobotin” osaksi sivustoa kolmansien osapuolien palveluiden sijaan. Botti itse toteutettuna antaa paremmat mahdollisuudet sen jatkokehittämiseen ja optimointiin. Myös botin käyttökokemus saadaan pysymään samanlaisena muun sivuston kanssa.

Hintalaskurilla lasket talon purkuhinnan

Osana purkubottia on myös mahdollisuus laskea talon purkamisen hinta. Hinnan saa selville syöttämällä muutamat olennaiset purkamiseen liittyvät tiedot. Alustavan hinta-arvion jälkeen käyttäjä voi lähettää yhteydenottopyynnön lopullista tarjousta varten.

Toimialan suunnannäyttäjä

Lotus Demolition on yritys, joka ei jää makaamaan laakereillaan. Purkutoimialan suunnannäyttäjinä he tuovat markkinoille jatkuvasti uusia innovaatioita. Viimeisimpänä innovaationa on julkaistu purettujen laitteiden verkkokauppa; ”Second Hand”. Kauppaan tulee myyntiin purkukohteissa olevia laitteita, joille uskotaan vielä löytyvän halukkaita ostajia niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin markkinoilta.

”uuden yhtiön lanseerauksen yhteydessä tehty sivuston uusimisprojekti oli koko työhistoriani helpoin projekti. Käytännössä kevyellä ponnistuksella ja hyvällä kommunikaatiolla saimme aikaan erinomaisen sivuston, jonka toiminnallisuus, look&feel on juurikin sitä mitä toivoimme. Jatkokehityksen osalta arvostan Iasya suuresti toimijana, koska heillä on hyvää näkemystä miten asioita tehdään modernisti, kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Iasy on meille strateginen kumppani, jota arvostamme suuresti.”

Petri Uomala, Head of Marketing