Ilma- ja maalämpöpumppujen maahantuojan verkkosivusto

Oy Scanvarm Ab maahantuo ilma- ja maalämpöpumppuja, viilennyslaitteita sekä suurtehoilmanpuhdistimia. Uudistimme Scanvarmin verkkosivuston keväällä 2021. Uudistuksen tavoitteena oli selkeyttää sivustoa, sen hallintaa sekä tehdä siitä nopeasti latautuva, hakuneoptimoitu ja helppokäyttöinen kaikilla päätelaitteilla.

Kuinka me autoimme?

  • Sivuston konsepti- ja rakennesuunnittelu
  • Visuaalinen- ja käyttöliittymäsuunnittelu
  • Tekninen toteutus WordPress-julkaisualustalle
  • Hakukoneoptimointi
  • Hakusanamainonta
  • Sivuston tekninen ylläpito
  • Analytiikan konfiguroinnit
  • Data Studio-näkymät

Moderni ja selkeä ulkoasu

Sivustolle haluttiin luoda moderni, harmoninen ja selkeä ulkoasu, jonka pääroolissa ovat tuotetieto ja muut sisällöt. Kuvapaikat on suunniteltu niin, että uusien kuvien lisääminen ei kuvan formaatin ollessa oikea vaadi suurempaa rajaamista, kontrastin hakemista tai muuta työlästä käsittelyä. Teksti nousee aina hyvin esille kuvasta riippumatta.

Muilta osin visuaalinen ilme on suunniteltu noudattaen Scanvarmin värimaailmaa ja typografiaa.

Liidit jälleenmyyjille

Scanvarm ei myy suoraan kuluttaja-asiakkaille. Tuotteet myy ja asentaa koko Suomen kattava jälleenmyynti- ja asennusverkosto. Sivuston kautta tulevat liidit ohjataan loppuasiakasta lähimpänä olevalle tai käyttäjän itse valitsemalle jälleenmyyjälle. Oikean tuotteen valinta edellyttää poikkeuksetta asiantuntijan konsultaation ja asennus pitää suorittaa luvat omaavan ammattilaisen toimesta.

Suuri määrä tuotetietoa hallinnoitavana

Scanvarmin maahantuomien ilma- ja maalämpöpumppujen mallisto on laaja. Tämän lisäksi lähes jokaisesta mallista löytyy tehovariaatiot eri kokoisten kohteiden tarpeisiin. Sivusto esittelee yksittäisten mallien ominaisuudet ja eri tehovariaatioiden tietoja voi katsella erikseen.

Tuotteiden hallinnointi tapahtuu WordPressin kautta. Järjestelmään on rakennettu omat sisältötyypit tuotteille ja tuotteiden tehovaihtoehdoille. Linkittämällä ne keskenään, saadaan käyttäjälle rakennettua helppokäyttöinen näkymä eri tehovaihtoehtojen ja tuotemallien selailuun.

Sivuston ja digitaalisen markkinoinnin ylläpitoa jatkuvana palveluna

Sivuston uudistus oli yksittäinen projekti yhteistyössämme Scanvarmin kanssa. Tämän lisäksi ylläpidämme Scanvarmin hakusanamainontaa ja digitaalista markkinointia jatkuvana palveluna. Nyt kun sivusto on uusittu, on meillä enemmän mahdollisuuksia sivuston ja muun markkinoinnin kehittämiseen.