Pohjoismaisen kiinteistöpalvelukonsernin verkkosivusto

PHM Group on vauhdikkaasti kasvava pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. Tällä hetkellä PHM Group toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. PHM Group toimii yli 6 000 ammattilaisen voimin ja liikevaihto oli vuonna 2021 417 miljoonaa euroa. Suunnittelimme ja toteutimme PHM Groupin verkkosivuston vastaamaan yrityksen uusia viestinnällisiä tarpeita.

Kuinka olemme auttaneet?

  • Konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelu
  • Sivuston tekninen toteutus
  • Integraatio STT:n pörssitiedottamisen palveluun
  • Seurannan konfiguroinnit
  • Tekninen ylläpito
  • Sivuston jatkokehitys ja tuki

Sivusto sijoittajaviestinnän tarpeisiin

Verkkosivustolla kerrotaan PHM Groupin toiminnasta ja sieltä saa ajankohtaista sijoittajatietoa. Sivusto on integroitu STT:n pörssitiedottamisen palveluun ja kaikki ajankohtainen tieto siirtyy sivustolle reaaliaikaisesti. Sivusto on tällä hetkellä suomen- ja englannin kielillä, mutta se saattaa laajeta tulevaisuudessa muillekin kielille.

Helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta räätälöidyllä WordPress-teemalla

PHM Groupin sivustolle on räätälöity WordPress teema. Räätälöidyn teeman pohjana on käytetty Iasyn kehittämää ns. starter-teemaa. Samaa teemaa käytetään myös PHM Groupissa toimivan PHM Liikekiinteistöjen sivustolla. Sisällön editointiin on käytössä helppokäyttöinen Gutenberg-lohkoeditori ja siihen on rakennettu tarvittavat lohkot sisältöjen esittämiseksi. Uusien tarpeiden ilmaantuessa, räätälöimme editoriin lisää lohkoja.

Teeman räätälöinnin avulla olemme parantaneet sivuston luotettavuutta ja sen suorituskyky on huippuluokkaa.

PHM Groupin sivusto elää ja kehittyy jatkuvasti sitä mukaa kun ilmenee uusia tarpeita ja sivuston käytöstä saadaan uutta dataa. Sivusto on Iasyn teknisessä ylläpidossa ja valvonnassa.