Nykytanssiryhmän verkkosivusto

Petri Kekoni Company on Helsinkiläinen nykytanssiryhmä. Aktiivisella tanssiryhmällä oli ollut verkkosivusto noin kymmenen vuoden ajan. Buginen tekninen alusta, sisällöntuotannon hankaluus sekä vanhentunut ulkoasu ja käyttöliittymä antoivat sysäyksen sivuston uudistukselle.

Pk mobile

Mitä me teimme?

  • Visuaalisen ilmeen ja ryhmän tunnuksen uudistus
  • Konseptisuunnittelu
  • Rakennesuunnittelu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Tekninen toteutus WordPress-alustalle

Teosten markkinointi

Sivuston tärkein toiminto on ryhmän teosten markkinointi. Teoksen markkinoinnissa on yleensä 2-3 eri vaihetta.

Ensimmäisessä vaiheessa uutta teosta markkinoidaan aktiivisesti. Teoksesta otetaan markkinointikuvat, kirjoitetaan ajatuksia sisällöstä sekä listataan esityspaikat, -ajat ja linkitetään lippukauppaan.

Toisessa vaiheessa teoksen esitykset ovat jo takana. Esityksistä on saatavilla kuva- ja videomateriaalia sekä kriitikkojen arvioita. Nämä sisällöt päivitetään teokseen.

Mahdollisessa kolmannessa vaiheessa teoksesta tulee uusintaesityksiä. Sisältöjä päivitetään ja lisätään uudet esitysajat ja paikat. Samalla teos nostetaan suurempaan roolin verkkosivuston etu- ja teos-sivulla.

WordPress alustaksi

WordPress oli helppo valinta sisältöpainotteisen sivuston alustaksi. Sivusto on kahdella kieliellä, jota varten otettiin polylang-kielilaajennos käyttöön.

Myös logo uudistui

Sivuston visuaalisen ilmeen lisäksi uudistimme myös tanssiryhmän logon. Kekonin tavoite yhdistää raivoisa ekspressionistinen primitiivisyys monumentaaliseen arkkitehtoniseen näyttämöajatteluun antoivat uudelle logolle geometriset muodot.

Petri Kekoni Logo