WordPress-julkaisujärjestelmä on maailman suosituin

Olemme rakentaneet WordPress-sivustoja jo vuodesta 2008.

WordPress-palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta ylläpitoon.

WordPress on ollut käytössämme suuressa osassa sivustoprojekteja jo usean vuoden ajan. Se sisältää paljon niitä toimintoja, joita nykyaikaiselta verkkosivustolta ja blogilta vaaditaan. Me räätälöimme WordPressin laadukkaasti istumaan asiakkaidemme vaativiinkin tarpeisiin.

WordPress on käyttäjäystävällinen julkaisujärjestelmä, joka taipuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin

→ WordPress blogissamme
→ WordPress Caset

Kun haet verkkosivustolta uniikkia designia, helppokäyttöisyyttä ja ketterää tuotantoprosessia, on WordPress varma valinta!

Mihin WordPress soveltuu?

WordPress on helposti ylläpidettävä ja käyttäjäystävällinen julkaisujärjestelmää. WordPressilla saadaan sivustot pystyyn nopeasti ja tehokkaasti.

WordPressia voidaan käyttää mm. seuraaviin tarpeisiin:

  • Verkkosivustot
  • Blogit
  • Kampanjasivustot

WordPress ja Design

WordPress ei aseta rajoitteita sivuston ulkoasulle. Sivuston templatet rakennetaan html-ohjelmointikielellä ja ne voidaan tehdä juuri halutun näköiseksi.

Otamme sivustojen suunnittelussa aina huomioon käytettävyyden ja toimivuuden erilaisissa päätelaitteissa. Meillä on tarjota sekä teknologia- että design-osaaminen omasta takaa. Näin projektit läpiviedään sujuvasti ja lopputulos on paras mahdollinen.

WordPress teknologiana

WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä jonka kehitystyöstä vastaa kehittäjäyhteisö. Wordpressin käyttöstä ei tule lisenssimaksuja. Mahdolliset kulut syntyvät WordPressin räätälöintityöstä, teeman rakennuksesta ja ylläpidosta.

Palvelinpuolella WordPress tarvitsee php-tuen ja mysql-tietokannan. Nämä löytyvät lähes kaikkien palveluntarjoajien valikoimista.

23.09.2015

Verkkosivuston jatkokehityksestä

20.09.2015

Mitä verkkosivusto maksaa?

24.02.2015

Steroideja sivustolle

Brunnen

Brunnen


Verkkosivusto

Design
Development
Ideas
Chep

Chep


uutishuone

Design
Development
Lastuja

Lastuja


Blogi

Design
Development
Energiateollisuus

Energiateollisuus


Blogi

Design
Development