Salesforce mahdollistaa useita tapoja integrointiin

Salesforcen integroinnin verkkosivustolle ei tarvitse olla mammuttiprojekti, vaan se saadaan onnistumaan jo hyvinkin pienellä vaivalla. Yksinkertaisimmillaan kyse voi olla sivuston lomakkeiden liidien vastaanottamisesta Salesforceen. Astetta monimutkaisemmassa toteutuksessa voidaan tuoda esim. tuotetietoja Salesforcesta verkkosivustolle.

Salesforce tarjoaa laajasti työkaluja integraatioiden toteutukseen. Useimmiten integraatio toteutetaan Salesforcen API-rajapintaa hyödyntäen. Yksinkertaiset lomaketoteutukset voidaan tehdä esim. web-to-lead -lomakkeilla.

Collierstoimitilat.com -sivustolle tuodaan tiedot vapaista toimitililoista SalesForcesta

Sivustojen toteutukset yhdistettynä Salesforcen integraatio-osaamiseen

Meillä on tarjota vuosikausien kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkosivustojen toteutuksista yhdistettynä Salesforcen integraatio-osaamiseen. Laajan osaamisen lisäksi olemme pieni ja ketterä toimija, joka mahdollistaa sen, että pystymme rakentamaan pienessä ajassa kustannustehokkaasti erilaisia sovelluksia Salesforcen dataa hyödyntäen. MVP on meille tuttu ja vahvassa suosiossa oleva käsite.

Tutustu meidän pitkäaikaisiin ja tyytyväisiin asiakkaisiimme. Ota sen jälkeen meihin yhteyttä ja katsotaan kuinka me voimme olla avuksi.