Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Suunnittelemme, toteutamme, konsultoimme ja ylläpidämme.

Digitaalinen markkinointi ja sisällöt

Avullamme teet tuloksellista digitaalista markkinointia. Löydämme kohderyhmäsi verkosta ja rakennamme heitä puhuttelevan viestin. Emme edes väitä, että tekisimme kaiken itse, vaan olemme apunasi suunnittelemassa kokonaisuutta ja tarvittaessa suosittelemme verkostomme luotettavia toimijoita.

Digitaalisen markkinoinnin palveluitamme ovat mm.

Sisällöntuotanto- ja koulutuspalveluihin käytämme yhteistyöverkostoamme.

Design ja käyttöliittymät

Suunnittelemme käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja kaiken kokoisille yrityksille. Osaamme huomioida eri laitteiden asettamat rajoitteet ja käytämme hyödyksi niiden tarjoamat mahdollisuudet.

Design-palveluitamme ovat mm.

Huolenpito, mittaus ja jatkuva kehitys

Kaikkea mitä verkkoalustoilla tapahtuu voi mitata. Mittarit kertovat kuinka paljon sivustolla on käyttäjiä ja kuinka sitä käytetään. Mittareiden avulla mittaat myös maksettua mainontaa ja pystyt kohdistamaan budjettisi oikeisiin kanaviin.

Me autamme valitsemaan käyttöösi parhaimmat mittauksen työkalut. Asennamme ne ja opetamme tulkitsemaan niiden antamia tuloksia. Voimme myös tehdä analysoinnin puolestasi ja jatkokehittää sivustoa tuloksien ohjaamalla tavalla.

Huolenpitopalvelumme pitää huolen, että sivustosi on teknisesti ajantasainen ja ongelmia ei pääse syntymään.

Kehitys ja huolenpitopalveluitamme ovat:

Ota yhteyttä ja kerromme lisää kehitys- ja huolenpitopalveluistamme.

Julkaisualustat ja tekniset toteutukset

Meillä on teknologia samanarvoisessa roolissa sisällön ja designin kanssa. Asiakkaanamme saat teknistä osaamista mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen. Tämä varmistaa sen, että suunnitelmat toteutuvat sellaisenaan ja projektit pysyvät niin budjetissa kuin aikataulussakin.

Käytämme nykyaikaisia ja käytössä hyväksi todettuja avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Tällä hetkellä suurin osa verkkosivustoistamme rakennetaan WordPressin päälle.

Teknologiapalveluitamme ovat mm.