PhysioTools


Verkkosivusto ja -kauppa

PhysioTools on maailman johtava henkilökohtaisten harjoiteohjeiden tuottaja terveydenhuollon ja liikunnan alan ammattilaisille. Olimme mukana uudistamassa PhysioToolsin verkkokauppaa ja sivustoa.

PhysioTools –Verkkosivusto ja -kauppa
Design
Development
Ideas

PhysioTools halusi uudistaa verkkosivustonsa ja -kauppansa selkeän moderniksi ja erilaisille päätelaitteille skaalautuvaksi. Tuotteiden ja palveluiden toivottiin tulevan selkeästi esille generoiden enemmän myyntiä. Tekniseltä alustalta toivottiin skaalautuvuutta eri kieliversiolle sekä kaupan ja sivuston mahdollisimman pitkälle vietyä integraatiota ja sisältöjen ylläpidon helppoutta.

Projekti käynnistettiin määrittelyvaiheella, jonka lopputulemana syntyi alustavalinnat, budjettiarvio toteutukselle ja tarvittava dokumentaatio projektin käynnistämiseksi.

Sivuston ja kaupan tekniseksi alustaksi valikoitui avoimen lähdekoodin Drupal ja Drupal Commerce. Laajennettavuus, tuki kieliversioille ja Drupal Commercen linkittyminen sivuston rinnalle saivat meidät valitsemaan Drupalin alustaksi. Tavoitteena oli pitää ns. custom-koodin määrä mahdollisimman pienenä.

Uudistettu sivusto ja kauppa julkaistiin noin kuusi kuukautta määrittelyprojektin käynnistämisen jälkeen. Ensimmäisessä vaiheessa julkaistiin englannin kielinen versio. Muut kieliversiot julkaistaan myöhemmässä vaiheessa.

Sivuston käyttöä monitoroidaan säännöllisesti. Saadun datan pohjalta sivustoa jatkokehitetään palvelemaan käyttäjien tarpeita entistä paremmin.

Tutustu sivustoon

Muita Drupal toteutuksia:

Autofit

Autofit


verkkosivusto

Design
Development
Ideas
Atoy Autohuolto

Atoy Autohuolto


Verkkosivusto

Design
Development
Ideas

Olemme digitoimistosi kun haet hyvää palvelua, työn korkeaa laatua ja leppoisaa meininkiä. Pilkkua viilataan ainoastaan koodissa.